Placuta energetica – biofotonica

165.00 lei 130.00 lei

Pret redus !

Placuta energetica – biofotonica

165.00 lei 130.00 lei

 • Placuta energetica – biofotonica innobilata cu Germaniu
 • Creste nivelul bioenergetic al unui produs biologic sau al apei
 • Se aseaza sub alimente sau apa
Categorie: .
 • DETALII PRODUS

  Placutele Biofotonice (Fig. 1) au fost inventate de catre Heinrich Kehlbeck si testate prin numeroase proceduri in mai multe universitati. Se afirma ca aceste placute cresc nivelul bioenergetic al unui produs biologic sau al apei, schimband polaritatea campurilor energetice ale substratului supus actiunii acestui produs.

  Fiecare substanță are propriul camp de energie și fiecare camp de energie are propria polaritate. Polaritatea stanga, se pare ca este nociva pentru sanatate, in timp ce polaritatea  dreapta tonifica si fortifica organismul. Produsele alimentare au de asemenea propria polaritate și emisie fotonica. Tendinta actuala a procesarii hranei este de utilizare a alimentelor cu polarizare stanga, alimente poluate, expuse procesarii chimice, aditivate cu E-uri nocive si supuse smogului electromagnetic, natural si industrial. Aceste placute plasate sub alimente sau sub apa, cresc energia vibrationala a acestora si schimba polarizarea energetica a produsului spre dreapta, avand deci un dublu efect benefic, fapt demonstrat si de lucrarile de cercetare efectuate de catre Prof. Dr. Fritz- Albert Popp Ph.D si echipa sa in Germania la Institutul International de Biofizica.

  Placuta biofotonica poate creste energia vibrationala a unui supliment nutritional de exceptie (VIBRACELL) de la 5900 unitati BOVIS la 16900 unitati BOVIS (fig 2).

   

  Placutele biofotonice plus   contin ca substanta activa principala Germaniu 32, o substanta natural – semiconductoare, unul din cei mai puternici anti-oxidanti, care in combinatie cu Titanul poate creste oxigenarea celulara si microcirculatia locala. Formula mai contine si extracte naturale, toate inglobate intr-un supot de plastic cu proprietati speciale.

  Fig.1 Placute biofotonice de diferite dimensiuni si formate         

   

   

  Fig. 2ScalaBOVIS  Valoarea  de referintapentruomeste de 6500 unitatiBovis. De la 0 la 6499 B, valoareaeste in domeniulnegativ, polarizareaestestanga. De la 7000 la 12000 unit B se genereazabiofotoni

  Placutele biofotonice se pot aplica sub alimentele si apa stocate in frigider sau dupa prepararea acestora, sub farfurie (cca 15-30 minute) si sub paharele de sticla sau cristal cu lichide (cca 15-20 minute), energizandu-le si schimband comportamentul vibrational al acestora.

  Placutele biofotonice pot fi utilizate si in aplicare directa pe piele, fie in punctele traditionale de acupunctura fie in zone dureroase sau care prezinta edeme sau in scheme care implica plasarea acestora in anumite zone tinta si un anumit timp de stimulare. In Fig. 3 e reprezentat un experiment in care s-a inregistrat o descarcare electroluminiscenta cutanata (Fig 3a – inainte de plasarea placutei biofotonice si Fig. 3b – dupa plasarea placutei biofotonice sub palma unui subiect). Aceasta creste in intensitate, in dimensiuni si ca spectru de emisie dupa 10 minute de la plasarea unei placute biofotonice, in proximitate.

  Placutele biofotonice nu se uzeaza si nu prezinta toxicitate. Periodic (la cca 20-30 zile sau de 4- 5 ori pe an) acestea e bine sa fie expuse la radiatii solare directe , minim 4-5 ore, pentru reactivare si mentinerea unui nivel energetic optim. Placutele continua sa lucreze, ele sunt activate continuu de energia cosmica.

  Placutele se pot spala cu un amestec de apa plata (500 ml), bicarbonat de sodiu alimentar (3 lingurite) si o lingurita de otet balsamic, la 2-3 zile.

  Mod de utilizare :

  Se poate plasa sub alimente, lichide, in frigider, pe corp cu fata neinscriptionata spre corp sau spre produsele care dorim sa le activam.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Adaugă o recenzie

Placuta energetica - biofotonica

Be the first to review “Placuta energetica – biofotonica”