PROGRAMUL DE BUN VENIT

 

Programul de Bun Venit se adreseaza tuturor noilor parteneri care se inscriu in reteaua BLUE DIAMOND.

PROGRAMUL DE BUN VENIT PENTRU PARTENERII CU TAXA

Astfel, fiecare nou partener inscris cu taxa de seminar intra in programul de BUN VENIT pentru partenerii cu taxa daca indeplineste urmatoarele conditii:

1. Plaseaza in primele 30 de zile de la inscriere o comanda de cel putin 200 lei platibili (50 lei taxa + 150 produse)

2. Inscrie cel putin un nou partener (indiferent daca e cu taxa sau partener privilegiat) care plaseaza la randul lui o comanda de cel putin 150 de lei platibili (in acelasi interval de 30 de zile)

 – daca indeplineste aceste conditii, dupa expirarea celor 30 de zile, in contul partenerului i se va adauga automat un voucher in valoare de 100 lei.

Pentru a continua Programul de Bun Venit si in luna a doua, un partener cu taxa trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:

1. Plaseaza in intervalul 30 – 60 de zile de la inscriere o comanda de cel putin 200 lei platibili.

2. Inscrie cel putin 2 noi parteneri (indiferent daca sunt cu taxa sau privilegiati) care plaseaza, fiecare, la randul lor cate o comanda de cel putin 150 de lei platibili(in acelasi interval de 30 de zile)

– daca indeplineste aceste conditii, dupa expirarea celor 30 de zile, in contul partenerului i se va adauga automat un voucher in valoare de 150 lei.

Pentru a finaliza Programul de Bun Venit si in luna a treia, un partener cu taxa trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:

1. Plaseaza in intervalul 60 – 90 de zile de la inscriere o comanda de cel putin 200 lei platibili.

2. Inscrie cel putin 3 noi parteneri (indiferent daca sunt cu taxa sau privilegiati) care plaseaza, fiecare, la randul lor cate o comanda de cel putin 150 de lei platibili (in acelasi interval de 30 de zile)

– daca indeplineste aceste conditii, dupa expirarea celor 30 de zile, in contul partenerului i se va adauga automat un voucher in valoare de 200 lei.

ATENTIE! Partenerul care intra in programul de bun venit poate sa atinga targetul de de inscrieri noi cu comanda (6 parteneri) si mai repede. Adica, mai exact, daca face toate cele 6 inscrieri noi cu comanda in primele 30 de zile, in urmatoarele 60 de zile, nu mai este nevoit sa fac inscrieri, trebuie doar sa plaseze comenzile personale in fiecare itnerval de 30 de zile!

Totusi, partenerul va pierde programul de bun venit in situatia in care nu inscrie minimul de oameni in fiecare luna. De exemplu, daca inscrie 1 partener in prima luna, si doar 1 partener in a doua luna, va pierde programul de bun venit pentru ca la finalul celor 60 de zile nu are cel putin 3 parteneri noi cu comanda.

Voucherele care se ofera in Programul de Bun Venit pentru partenerii cu taxa sunt vouchere care nu expira!

PROGRAMUL DE BUN VENIT PENTRU PARTENERII PRIVILEGIATI

Fiecare nou partener privilegiat inscris in retea beneficiaza de Programul de Bun Venit pentru partenerii privilegiati timp de 6 luni. Dupa fiecare 30 de zile, fiecare primeste in cont un voucher in valoare de 15% din comenzile plasate in luna precedenta.

Aceste vouchere expira dupa 30 de zile de la data adaugarii lor in contul partenerului. 

ⒷⓁⓊⒺ ⒹⒾⒶⓂⓄⓃⒹ

Magazinul online de produse bio si naturale pentru copii, femei si barbati Blue Diamond Ro. va ofera produse proaspete de ingrijire a tenului, corpului si parului. Incercati-le! Sunt excelente, ieftine si fara chimicale. Aceste cosmetice pretioase va vor ajuta sa va pastrati tineretea si frumusetea. Urmariti promotiile!

“Cel mai mic pret pentru TINE” vrem sa iti oferim produse de cea mai buna calitate, la cel mai bun pret. Insa nu doar pretul face diferenta: iti oferim totodata o gama variata de produse pentru sanatatea TA si a familiei TALE,

Ti-a placut acest comunicat? Distribuie-l prietenilor pe retelele sociale!
ADRIAN SORA
Contact: ✆ ☏ 0751 157 304 / 0761 911 697              

Share this postLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *