ZEOLIT Mineral detoxifiant

247.50 lei

Pret redus !

ZEOLIT Mineral detoxifiant

247.50 lei

Tel. 0751 157 304  

Livrare prin curier rapid : 20 lei

TRANSPORT GRATUIT LA COMENZILE PESTE 150 LEI !

,Piatra care fierbe” este un mineral, o combinaţie de aluminosilicaţi de Ca, K, Na şi Mg. Are o structură microporoasă, în formă de fagure, încărcat negativ, caracteristică ce-l face unic în regnul mineral. Datorită structurii şi încărcării negative, atrage toxinele, metalele grele, conducându-le în afara corpului, prin tranzitul intestinal.

Este singura substanţă încărcată negativ, ce interacţionează direct cu celulele afectate, absoarbe şi neutralizează radicalii liberi, toxinele, metalele grele. Zeolitul reacţionează ca un burete şi absoarbe radicalii liberi, particule cancerigene, virale, bacteriene, metale grele (mercur, plumb, cadmiu, arseniu). Are efect de chelatare în îndepărtarea metalelor grele, a pesticidelor, ierbicidelor şi a altor substanţe toxice încărcate pozitiv, aflate în organismul nostru, are acţiune de activare limfocitară şi de stimulare a sistemului imunitar. Ce este spectaculos la Zeolit, este faptul cum acesta lucrează: captează metalele grele, radicalii liberi, pesticidele, radiaţiile, toxinele, poluanţii, prinzându-le ,,ca intr-o capcană “, eliminându-le pe cale naturală. Creșteți consumul de apă cu minim 2 pahare pe zi, în perioada consumului de Zeolit.

Indicaţii:
• adjuvant în detoxifierea corpului, în intoxicaţia cu metale grele, pesticide, ierbicide, iradiere
• foarte util în gastrita hiperacidă, infecţii intestinale, infecţii virale, parazitare şi bacteriene
• util în combaterea stresului oxidativ şi în scăderea gradului de îmbătrânire celulară, optimizează ph-ul organismului (cu inducerea valorii normale spre alcalină)
• normalizarea ritmului cardiac şi tensiunii arteriale, eliberarea tensiunii şi spasmelor musculare, reduce riscurile atacurilor epileptice
• optimizează funcţia ficatului şi a rinichilor (prin normalizarea valorii transaminazelor, bilirubinei, creatininei şi ureei sanguine), scade consumul de analgezice şi narcotice crescând concentraţia de fier în afecţiunile tumorale.

Mod de administrare: Doza zilnică recomandată este de câte 3 capsule de 2 ori pe zi administrat cu apă, suc sau ceai, înainte cu 30 de minute de servirea mesei. A se consuma cel puțin 2,5 litri de apă pe zi!

Categorii: , .

Zeolitul, (piatra care fierbe), are o structura microporoasa compusa din nanotuburi cu capacitatea de a absorbi si neutraliza radicalii liberi, favorizeaza eliminarea toxinelor din organism, imbunatateste starea energetica la nivel celular (in urma transferului de electroni zeolit-radicali liberi) si normalizeaza sarcina electrostatica a membranei celulare.Mineralul are actiune regulatoare a nivelului Ph-ului sangvin, are actiune pozitiva asupra dezvoltarii si activarii limfocitelor si stimuleaza sistemul imunitar al organismului. Mineralul zeolit reduce stresul oxidativ

Mod de administrare: Doza zilnică recomandată este de câte 3 capsule de 2 ori pe zi administrat cu apă, suc sau ceai, înainte cu 30 de minute de servirea mesei

Recomandari: suplimentele care contin zeolit sunt recomandate in tratamentul bolnavilor care sufera de anumite maladii:

  • Afectiuni gastro-intestinale: deoarece realizeaza normalizarea secretiei gastrice si previne contractiile spastice si durerea.
  • Afectiuni gastro-intestinale: deoarece realizeaza normalizarea secretiei gastrice si previne contractiile spastice si durerea.
  • Afectiuni ale aparatului cardiovascular: normalizeaza ritmul cardiac, tensiunea arteriala, normalizeaza nivelul colesterolului sangvin.
  • Afectiuni ale sistemului nervos central: elimina tensiunea musculara si spasmele musculare, reduce riscurile atacurilor epileptice, are actiune pozitiva in cazul distrofiilor musculare aflate in stadiu incipient.
  • Afectiuni hepatice si renale: favorizeaza functionarea in parametri normali a ficatului si rinichilor, reduce valorile la transaminaze, bilirubinei, ureei si creatininei prin imbunatatirea metabolismului si circulatiei.
  • Afectiuni tumorale: in timpul si dupa tratamentul chimioterapic, reduce nevoia de analgezice si narcotice, creste nivelul de fier sangvin, favorizeaza refacerea celulelor rosii.

In cazul persoanelor sanatoase, este recomandat in scopul imbunatatirii calitatii vietii: eliminarea toxinelor, indepartarea stresului oxidativ, scaderea gradului de imbatrinire a celulelor si tesuturilor, marirea randamentului fizic si psihic. In cazul sportivilor, reduce febra musculara.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Adaugă o recenzie

ZEOLIT Mineral detoxifiant

Be the first to review “ZEOLIT Mineral detoxifiant”