PIATRA MAGICA – deodorant cristal antibacterian Alaun de potasiu

14.98 lei

Pret redus !

PIATRA MAGICA – deodorant cristal antibacterian Alaun de potasiu

14.98 lei

Tel. 0751 157 304  

Livrare prin curier rapid : 20 lei

TRANSPORT GRATUIT LA COMENZILE PESTE 150 LEI !

  • Protecție naturală împotriva mirosului de transpirație, atât pentru femei cât și pentru bărbați.
  • Nu are miros propriu, nu conține parfum, este complet sigur pentru organism, nu conţine compuşi chimici periculoşi, nu blochează porii.
Categorii: , .

Protecție naturală împotriva mirosului de transpirație, atât pentru femei cât și pentru bărbați. Piatra de alaun este o alternativă naturală la deodorantele convenţionale. Este compusă 100% din cristale de Alaun de Potasiu. Deodorantul deshidratează bacteriile de pe piele care produc miros neplacut.

Nu are miros propriu, nu conține parfum, este complet sigur pentru organism, nu conţine compuşi chimici periculoşi, nu blochează porii. Hipoalergenic, elimina mirosurile,nu pătează, fără parabeni, fără alchool, asigura o protecție 24 h impotriva mirosului transpiratiei.

Mod de utilizare: Se aplică pe pielea umedă, sau se umezește piatra, aceasta formând o peliculă fină, sărată, ușor alcalină la suprafața pielii, prevenind dezvoltarea bacteriilor responsabile de mirosurile neplăcute.

Recomandari: Poate fi folosit atât de femei cât și de către bărbați. Deodorantul poate fi folosit si după ras pentru calmarea pielii iritate și ajută la vindecarea rănilor și oprirea sângerărilor – mențineți câteva minute contactul cristalului cu rana.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Adaugă o recenzie

PIATRA MAGICA - deodorant cristal antibacterian Alaun de potasiu

Be the first to review “PIATRA MAGICA – deodorant cristal antibacterian Alaun de potasiu”