SLIM Crema remodelatoare anticelulitica cu venin de vipera

79.99 lei

Pret redus !

SLIM Crema remodelatoare anticelulitica cu venin de vipera

79.99 lei

Tel. 0751 157 304  

Livrare prin curier rapid : 20 lei

TRANSPORT GRATUIT LA COMENZILE PESTE 150 LEI !

Combate cauzele și formele de manifestare a celulitei. Activează microcirculația (iederaardeiul iuteienupărul și vitamina E), are acțiune solubilizantă (nuca și algele), împiedică stocarea excesivă a grăsimilor în țesuturi, reduce edemele celulitice (mesteacanul și magneziul), restabilește metabolismul la nivelul pielii (argila și vitamina C), împiedică fenomenul de îmbătrânire și deteriorare prematură a țesutului conjunctiv cutanat, tonifică și are acțiune restructurantă asupra epidermei infiltrate cu depozite celulitice (coada calului și musetelul).

Veninul de viperă stimulează producerea de colagen, oferind elasticitate pielii și are efect antiinflamator și analgezic la nivel local.

Mod de utilizare: se aplică și se masează până la absorbția ei completă în piele.

Categorii: , .

Combate cauzele si formele de manifestare a celulitei. Activeaza microcirculatia (iedera, ardeiul iute, ienuparul si vitamina E), are actiune solubilizanta (nuca si algele), impiedica stocarea excesiva a grasimilor in tesuturi, reduce edemele celulitice (mesteacanul si magneziul), restabileste metabolismul la nivelul pielii (argila si vitamina C), impiedica fenomenul de imbatranire si deteriorare prematura a tesutului conjunctiv cutanat, tonifica si are actiune restructuranta asupra epidermei infiltrate cu depozite celulitice (coada calului si musetelul).

Veninul de vipera stimuleaza producerea de colagen, oferind elasticitate pielii si are efect antiinflamator si analgezic la nivel local.

Mod de utilizare: se aplica si se maseaza pana la absorbtia ei completa in piele.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Adaugă o recenzie

Be the first to review “SLIM Crema remodelatoare anticelulitica cu venin de vipera”